'

Koda-betaling

 

  • Der gælder ingen særlige regler for Koda-betaling i Spil Dansk sammenhæng, selv om Koda er med-initiativtager til Spil Dansk. Ligesom resten af året skal danske komponister og sangskrivere have betaling, når deres musik anvendes offentligt - se reglerne HER.

  • Det er den lokale arrangør - det pågældende kulturhus, spillested, bibliotek, kirke, musikforening o.a. - hvor arrangementet afholdes, der står for Koda-betaling, medmindre andet er aftalt.

  • Mange arrangører og institutioner har en aftale med Koda om koncerter og livemusik. Hvis ikke arrangøren har en sådan aftale, skal der betales pr. koncert/arrangement.

  • Hvis kommunes Spil Dansk Styregruppe ønsker at afholde Koda-betalingen, skal denne kontakte Koda direkte for at indgå en aftale om Spil Dansk-arrangementerne i jeres kommune.

  • Fællessang er undtagelsesvis fritaget fra Koda-betaling, selvom arrangementet er offentligt. Hvis der er andre musikaktiviteter i forbindelse med jeres fællessangsarrangement, skal der betales som normalt. HUSK - denne undtagelse kun gælder i forbindelse med Spil Dansk Ugen.

 

Flere spørgsmål vedr. Koda-betaling ifm. Spil Dansk? Kontakt os - info@spildansk.dk

Danmarks Fællessang

Kontakt


Følg os:

logo

Spil Dansk har til formål at udbrede, udvikle og dermed sætte fokus på dansk musikkultur i bredeste forstand.

SPIL DANSK
info@spildansk.dk
Gammel Kongevej 11, 1610 København