'

BESTYRELSEN FOR FORENINGEN
SPIL DANSK

Jørgen Thorup - Formand (Danske Populær Autorer) 

Lena Brostrøm Dideriksen -  Næstformand (Dansk Artist Forbund) 

Ole Dreyer (Musikforlæggerne)

Eva Hein (Koda)

Anders Lauersen -  (Dansk Musiker Forbund)

 

SEKRETARIATET

Ricco Victor

Direktør 

ricco(a)spildansk.dk


Dorte Hartmann 
 

Projektleder

dorte(a)spildansk.dk


Jimmie Nolsøe Madsen

Arrangementskoordinator

jimmie(a)spildansk.dk


Anders Houmøller Thomsen

Journalist

 

 

SPIL DANSK EJERKREDSEN

 Spil Dansk foreningens ejerkreds består af Koda, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, Musikforlæggerne og Danske Populær Autorer. Læs mere om bestyrelsesmedlemmerne Her.

 


Koda sørger for, at musikkens skabere får betaling, når deres musik spilles offentligt. Det sikrer Koda ved at lave aftaler om betaling for brug af medlemmernes værker, når disse bliver spillet offentligt (fx i radio, ved koncerter, restauranter mv.).

 

 

Danske Populær Autorer er en interesseorganisation for danske sangskrivere, producere, komponister og tekstforfattere, der arbejder inden for det kommercielle og populære felt. 


Dansk Musiker Forbund er en fagforening for musikere, sangere, musikundervisere og musikteknikere.

 

 

Dansk Artist Forbund er en fagforening, der organiserer alle artister, solister og underholdere, som arbejder professionelt i musik, scenekunst og underholdningsbranchen.

 

 

 

 

  Musikforlæggerne har eksisteret som brancheforening for professionelle musikforlag i mere end 80 år. Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser af faglig art og at fremme et loyalt og kollegialt samarbejde mellem medlemmerne.

 

 

DET NATIONALE PROJEKT MED DEN LOKALE FORANKRING

Lang de fleste koncerter og arrangementer på Spil Dansk Dagen skabes af arrangører og musikere over hele landet. Det er disse hundredvis af musikalske ildsjæle, som i princippet er arrangørerne af Spil Dansk. Derudover er alle de største toneangivende danske musik- og kulturorganisationer hvert år med til at arrangere Spil Dansk.
 
Flere kommuner har deres egen Spil Dansk styregruppe, som koordinerer og samler de forskellige initiativer i de respektive kommuner. Flere af disse kommuner støttes med en Spil Dansk Kommunepakke.

Danmarks Fællessang

Kontakt


Følg os:

logo

Spil Dansk har til formål at udbrede, udvikle og dermed sætte fokus på dansk musikkultur i bredeste forstand.

SPIL DANSK
info@spildansk.dk
Gammel Kongevej 11, 1610 København