'

SPIL DANSK SEKRETARIAT

Spil Dansk 
E-mail: info(a)spildansk.dk

Henvendelser ang. Spil Dansk: 

Ricco Victor, direktør for Spil Dansk, ricco(a)spildansk.dk

Jimmie Nolsøe, projektkoordinator, jimmie(a)spildansk.dk

Anders Houmøller, kommunikation og presse, info(a)spildansk.dk

 

Tilbud om interviews i forbindelse med Spil Dansk Ugen

I forbindelse med Spil Dansk Ugen kan vi også tilbyde jer interviews med Jørgen Thorup, som er formand for Spil Dansk bestyrelsen (og næstformand for Danske Populær Autorer). 

Kontakt Spil Dansk sekretariatet på en af de ovenstående mailadresserfor aftale om interviews.

Om medarbejderne på Spil Dansk sekretariatet:

Ricco Victor - Direktør  

Uddannet trommeslager på Rytmisk Musikkonservatorium med musikerdiplom i 2004. Har tidligere arbejdet som musikunderviser i 12 år på musikskoler.  Har som professionel musiker spillet mere end 1.000 koncerter, og spiller stadig i omegnen af 30 koncerter årligt med Mads Granum Kvintet og Martin Lutz Group.

Jeg er ofte brugt som oplægsholder, underviser og debattør. Derudover medvirker jeg i en række tænketanke og udvalg i musik- og kulturlivet: blandt andet i Christian Haves initiativ "Supertankeren" og i Kulturmødets Advisory Board.

 

Jimmie Nolsøe - Projektkoordinator


Det hele startede med ‘Wonderwall’. Dengang var jeg 16 år, og havde netop lært sangens fire grundakkorder på pappas guitar. Siden da har jeg haft fornøjelsen af den medrivende hverdag på et par mindre musikselskaber, gået i den hårde bureauskole hos FRONT PAGE (PR) og VERY (marketing) og været med til opstarten af MUSIC BUSINESS 2020.  

Jeg er cand.comm.’er fra RUC (2010) og startede under specialetiden en beskeden musikklub i Kødbyen under navnet FLÆSK - simpelthen fordi den lå på Flæsketorvet. Siden august 2015 har jeg været tilknyttet Spil Dansk. Når jeg ikke booker, laver web eller diskuterer musik med kollegaerne, så bruger jeg en del tid på mit soloprojekt - TO MY GREEN LANDS (Lyt).   

 

Anders Houmøller - Freelance Journalist 


Jeg er journalist, musikanmelder og forfatter og har siden 2010 hjulpet Spil Dansk med at få skærpet sin profil i de danske medier med kommunikationsstrategi og mediekontakt. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1993 og skrev for Frederiksberg/Vesterbro Bladet 1994-1998. Jeg er allround freelancejournalist med speciale i musik/kultur og har leveret artikler til en stribe danske medier. Jeg har været fast musikanmelder ved Jyllands-Posten siden 2001 og har udgivet fire bøger. Bl.a. en bestseller om den vestjyske rock-poet Johnny Madsen ("Særling fra verdens ende").

Danmarks Fællessang

Kontakt


Følg os:

logo

Spil Dansk har til formål at udbrede, udvikle og dermed sætte fokus på dansk musikkultur i bredeste forstand.

SPIL DANSK
info@spildansk.dk
Gammel Kongevej 11, 1610 København